Saturday, 31 December 2011

1 /1 / 2012 : first day of my new year.

hari ni tahun baru ! so, HAPPY NEW YEAR EVE semua ! huh. nampak aku ni cam happy ke ? HA HA ! happy lah sangat doe ! urgh ! first day tahun baru pon dah macam siak ! 

ouh 2012 ! pleabe be nice to me yeah ?
nice to me kepala hotak kau ! GRRRR. tau tak, tadi aku p wimozad, nak buat amali moto, pastu dia cakap tak boleh ?? yang tu aku tak kesah ar. aku just kesiankan abah aku sebab ulang alik hantar aku. weh, kalau dekat takpe, ni jauh gila doe ! eeeei !

: dulu, aku la yang melenting gila nak amek lesen. see ? rasa malaa pulak ! urgh ! 

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment