Tuesday, 15 November 2011

SPM ? hurmmm. okelaaaa.

macam biassa ! setiap kali nak exam mestu dapat spot ! HAHA first paper adalah BM ! fuhhhh ! aras tinggi lah soalan ! susah gila. nasib spot mengena sikit sikit. kertas satu ngan dua, dua dua macam hape je soklan. HAHA tu orang kate la. aku oke je kot ? huhu. bukan nak riak, tapi boleh la jawab dengan tenang. pastu second paper adalah BI. fuhhhh ! memang takde spot exam BI ni. study je ape yang aku mampu. aku bahagian karangan tu, aku pilih nombo 4. yang ending tu. aku cite pasal tragedi haziq buat kat aku tu. tapi x la jujur sepenuhnye. HAHA ade la tipu sikit sikit. heheh. yang aku nak melompat lompat ni, kes soklan paper 2 BI la ! senang gila wehhh ! aku jawab senyum err. takde maknenye muke bekerut mase tu. HAHA kawan aku cakap aku over confident. so, ade aku kesah ? bukan nak sombong. luahan hati je sikit. kan ? jeles apehal. HAHA pastu, third paper adalah SEJARAH. aras sederhana lah. tengah2. paper one aku tiru orang je. well u noe me. aku tak suka sejarah. pagi tadi aku text mak aku. aku takot ar nak jawab sejarah. aku x tau nak jawab ape. so, mak bagi kata kata semangat la. aku hanya mampu mengEYAkan seja. yang aku tekejut, first time lam hidup aku, aku boleh jawab ngan lancar je kertas dua. bahagian struktur ngan essay tu. memang la bahagian essay tu tak semua aku jawab. tapi oke la dari sebelom ni. kepale otak tak tau ape ape. hehe. esok exam math mode ! can't wait !! tak sabar ni ! hihi. 

p/s : aku cuma nak cakap ALHAMDULILLAH. ALLAH bantu aku sepanjang exam ni. aku bersyukur sangat :') terima kasih ya ALLAH.

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment