Sunday, 6 November 2011

rindu anda semua :')

aku rindu la kawan kawan aku kat sekolah lama dulu. (KAKA) sekolah tu dah takde maknenye bagi aku. tapi tak bermakna aku dah lupakan kawan kawan aku kat situ. kalau aku jumpa mereka, aku just senyum and then senyap je. bukan aku sombong, tapi aku malu nak tegur. mesti mereka ingat aku ni sombong ke ape ke. tapi hakikatnya, aku terlalu rindu tuk bergurau ngan mereka macam dolu dolu ! bukan senang nak jumpa sahabat macam mereka. kawan aku kat aizek ni pon x macam dieorang. tadi aku ade text geng geng aku. hurmm. mengecewakan. aku text punyela panjang. mereka just balas pendek je. ade la satu or dua perkataan, takpe la. aku terima dia buat macam tu sebab SPM dah minggu depan. mesti diaorg nak s2dy kan. x macam aku. okay, lepas SPM kita meet meet okay ? kalau la korang nak jumpa aku. hihi :)

p/s : tiba tiba aku rindu korang teramat sangat !!

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment