Monday, 7 November 2011

okay. sabtu ni 12/11/11 check in Villa Intan. HAHAH !

hurm. aku duk pikir ni betolkah keputusan aku nak masok hostel ni. kawan kawan aku pon pikir camtu. barang barang pon masih belom dibeli lagi. aku buntu ! nak beli ape ? sudah lama aku x duduk kat hostel. aiyoww ! baju kurung pon ade bape helai je. halamak !!! belom ready lagi ! tadi penyelia asrama call abah aku. dia suruh aku p sekolah nak discuss pasal hostel ni. u noe what ? orang laen RM1 sehari. tapi aku RM3. hurmm. sedikit ndak adil sih ! tapi x kesah la pasal tu. ni aku nak ngadap lappy puas puas. lepas ni, dah x online dah. online pon 5/12/11 ni. lepas habis paper akaun. paper last ! aiyow ! x sabaq aku nak tunggu tarikh tu. pastu brape hb ntah, famly aku n aku akan pegi kedah sbab ade kenduri. mase tu la aku boleh usha si Express tu. HAHA auwww ! aku j yg usha beliau. beliau tengok aku pon x mau. hurmm.

p/s : walaopon ko x suka aku, aku tetap ade hati kat kau.ko bagi harapan kat aku semalam tau. GRRR
Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment