Monday, 7 November 2011

first entry pasal kau :')

okay. saya memberanikan diri untuk menceritakan tentang manusia yang terlekat kat hati ni. tapi sekarang tak tahu la masih terlekat ke tidak. hurm. nama dia dirahsiakan. siapa dia dirahsiakan jugak. HAHA korang mesti cakap *boooringg !! nak cerita sangat ! tapi semua dirahsiakan.
baiklah kawan kawan. saya bimbang takot si dia baca post ini. so, kasi nickname saja la. nickname dia express. boleh ? sebab nama dia dekat dekat la tu ngan nickname tu. hehe. aku jumpa dia kat rumah bla bla bla ! malu la weh ! hurmm. oke la. macam ni la. tadi status dia keluar kat news feed aku. so, aku pon senyum r sorang sorang depan lappy. x tau apesal. heheh. aku belek belek la wall dia. pastu, ade la sorang pompuan ni. post kat wall Express panggil2 sayang bagai. hurmm.

menangis hati ini. ku juga bersimpati. hancurlah harapanku. maafkan sayang !!

HAHA betol ke tidak la lirik tu. sekali lagi hati aku dipanah panah ! saket tau. huhu. pompuan tu freehair. hurm. entah lah. nak cakap lawa pon okay okay je. nak cakap hodoh ? cantek dari aku. aku ingat orang mcm Express ni takde orang suka. muke pon cukop cukop makan je. HAHA sorry to say la. pastu, dalam kesedihan tu. aku post status macam ni.
aku : saya sedih ni. tapi saya nak senyum :')

pastu masok notifications. si Express ni komen status aku ! aku pon ape lagi ! amek HP aku terus text kat kawan aku si Wawa. suka gila la bila dia komen. komen dia camni ar.

Express (bukan nama sebenar) : ni mesti da something wrong ni.

aku meloncat keHAPPYan ! HAHA pastu aku pon balas la.. hurm. secret la wey. mane boleh bagitau. lepas aku balas tu, dia x balas balas. hurm ! aku menanti komen dia tau. pastu dia offline macam tu je. aku pon komen komen la ngan sotom. duk merapu dua orang di situ.

so, harapan aku an, nanti kalau dia online, rajin rajinla komen status aku. aku mengharap tau. kau bagi harapan kat aku ni !



Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment