Tuesday, 8 November 2011

aku takde kazen macam kau. sory. hihi :)

ni aku dah buat luahan kat facebook ni. aku copy aje lah.
statement berani mati. tak kesah ar ape orang nak kate. dia boleh buat, aku pon boleh ar. ada aku kessah ?
" . . . . tak payah nak berCUZIE CUZIE la en ? ko memang bukan sepupu aku lah gila. aku tak kenal ah orang macam kau nih. tak SPORTING, langsung tak OPEN MIND ! macam sial jah ! HAHA akaun aku, suka hati aku lah nak post status ape. menyemak kat home ko en ? so, ko dah remove kan. bagoz la. wall aku pon tak semak ngan status ko yang entah pape yang KOYA hotstuff tu doe. sekali lagi diulang, aku takde r kazen cam ko ni. tak perlu lam hidup aku ! HAHAH ! lemak tersumbat kali jadi macam tu. alaaahai. HAHA errrr dengki cakap la dengki. aktif la facebook SMS kalau nak buat jugak. nak aku ajar ? ouh. tak perlula en. ko dah pandai sangat kan. HAHA pandai kerr ? HAHAH ! maen sound sound dalam facebook, aku pon sound lam facebook gak ar. len ar sound depan depan. memang aku sound depan depan gak. k la. buang mase duk pikir pasal ko ni. alang alang nak SPM minggu depan, beribu kemaafan la aku mohon. hurmm. luga wehh ! tobak pong ! . . . . . "

status dia lagi hebat la dari aku. well, status HOTSTUFF memang macam tu. aku tak boleh nak print screen sebab dia dah remove aku. so, aku tengah tunggu member aku online la ni nak print screen status dia yang mcm SHIT tuh.

ByTheWay... ko tak sedar diri en ? asal nak jahit baju, mak aku la kau cari. bukan nak berkait ngan parents. tapi, hurm. aku malas ar nak kait kait ni. so, tolong ukur baju di badan sendiri la. (walaopon tak boleh. HAHA) kau jangan jejak la kaki kat umah aku pasni. aku tak suka. tengok ko pon aku dah menyampah. puihh ! fuck u hot bitch bebeh !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment