Thursday, 10 November 2011

aku pantang kalau orang cari pasal.



tengok lah status wanita jahanam kat atas tu. hurm. tu lah kazen aku. tapi bukan kazen lagi dah. aku tak mau ade pertalian dengan orang macam tu. kalau orang lain buat macam tu, sokay ! ni dia. kazen (ex) aku ! ape kes ? pape hal mitak tolong family aku gak. memang tak sedar di untung la dia ni. yang mu nak kecoh kecoh apesal ? PM la semua facebook aku kat member member ko kat atas mu. HAHA hey hey hey. BTW, akak aku ada fb okay. jangan nak buat BIJAK sangat. ye la kan. dah tau bodoh, buat la bodoh. jangan la buat bijak kan. sebab.. sebab.. nampak sangat kebodohanmu yang terserlah itu. hurm. kawan kau tu. muka pon macam setan je aku tengok. bijak sangat ke nak compare compare result aku ? macam mu hebat sangat kan ? suke r cari masalah ngan aku. mu ngan geng geng mu boleh mampos ar. MEMBERATKAN BUMI je tau ? mu tu dah la jenis berat dah. aiyowww. aku kat kat SPM ni la mu nok cari pasal kan. nway, aku doa supaya ko dapat hidayah lah. HAHA macam kempunan je aku tengok. mu jangan jejak kan lagi kaki mu kat rumah aku. sedar lah diri tu sikit. aku tak cari pasal, mu cari pasal kan. ape ? dah rasa hebat sangat kah ? ade satu gambar ko nih, yang jalan jalan kat pantai. aku ingat kan batu, orang rupanya. HAHA baru masok aizek brape bulan dah buat hal. p la masuk UiTM tu ! pegi la. pegi. sekolah aku tak pernah jemput orang macam mu ni. nak runtuh tau tak ? baru dapat tawaran, habis wall orang mu post "dapat x UiTM". ape ? mu ingat mu sorang je yang dapat g UiTM ? jangan nak berlagak nyahh ! HAHA memang malu la aku ada sepupu macam mu ni. malu gila. sumpah aku tak mengaku mu sepupu aku lagi ! malu wey dengan perangai mu tu. ubah la perangai ea ? tolon laa. satu lagi ni. mu sedap nasihat orang, mu amal dop nape mu nasihat orang ni ?

 mu sedap ngat cakap gitu. just let them be laaa. FB dia kan. kata kata kau tu semua palsu ! sekadar nak tunjuk baik ! MUNAFIK ! HIPOKRIT lah kau manusia. "tak perlu kit nak menghina atau mengutuk dia" HEY ! fuck you la ayat macam tu ! mu cakap senang ar. tapi mu amalkan dop nape mu cakap tu ? x kan ? kalu mu buat nape yang mu cakap tu, mu takkan tulis status macam ni. depan orang baik la. belakang macam setan prangai. sory to say la, dari dulu lagi aku tak suke mu pon. saje je. malas nak cari gadoh ngan manusia kebudak budakan macam mu ni. selagi mu x mintak maaf katku, selagi tu, aku takkan maafkan mu. satu lagi ayat mu "FTF (face to face) ? WTH ? apesal x face to face ngan aku ? eeeeuuuwwww. takot kah ? aku memang r takot ngan mu sebab kalu aku jumpa ngan mu, mampus aku keluar taik kene lenyek di lori balak. oppss sory. 

p/s : bile mu nak sedar diri hah ?



Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment