Tuesday, 1 November 2011

ada orang gile di Mc Donald !

eeeeii ! takot saya tau ! hari ni saya dan teman teman pegi McD sebab nak makan ice cream ! aku la kebuloran sangat ! heheh ! pastu, lepas beli Mc Flury satu ngan Sundae 3, kiteorg naik la kat atas !  elok elok duk kat tempat takde orang, tibe tibe p pndah kat tepi cermin ! pastu, ramai la student U kat McD tu. masing masing buat hal sendiri. tengah2 kiteorg makan ice cream tu, ade satu group laki ni. 3 orang je. duk tengok2. sorang laki ni muka macam orang Pakistan ! dia duduk pastu kaki dia ada atas kerusi. sengeh2 kat kiteorg. pastu terangguk angguk ! aku suka x berhenti ! macam orang gila dia tu ! eeeeeei. menyeramkan betol la. ingatkan dia sorang je macam tu. rupa rupanya geng dia ponsemua gila macam dia ! puihhh !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment