Sunday, 16 October 2011

terluka hati ku siapa yang tahu. KAH KAH KAH

ade lah member aku sorang nih. duk badmood badmood je hari nih. bukan hari ni je. sejak jumaat minggu lepas lagi. yang aku herannye ! dengan aku and the geng dye duk buat muka badmood dye. tapi dengan orang lain, oke je ! siap kongsi kongsi makanan lagi. pastu kalau aku ngan kawan aku pegi dekat dye, keluar la muka moyok dye tu. hurm. actually aku paling menyampah tengok orang badmood. dye ni mcm badmood pilih kasih je. dengan orang lain oke je. tapi dengan geng2 dye x OKAY ! apehal la dye ni agaknye. aku nak tengok pon saket hati. kalau ada masalah, share la. jangan la pendam. kan gila nanti kang. siapa yang susah ? orang di sekeliling jugak. so, kalau mu baca post ni jangan ar amek hati. aku just cakap je. jadi la macam aku. kalau badmood, dengan semua orang aku masam ! mu buat macam aku ngan geng2 laen ade buat salah je. x suke ar. lagipon badmood ni x elok gak. oke ? tutup cerita !

Photobucket
timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment