Sunday, 9 October 2011

siily day with madam !

hari ni kelas aku buat essay class project. nama projek tu SillyDay. kami kena buat essay berdasarkan pengalaman yang kami rasa masa buat projek tu. kami kena buat burger. kami buat kat dewan terbuka. cameraman aku tak bawak kamera. so, xde gambar la. barang2 dan gas dapur kami kena sediakan. so, buat la burger dengan group masing masing. ceywahh. ada bakat je kami nak berniaga burger, HAHA terutama si Wawa. pandai je decorate burger. HAHA kami buat burger lebih satu nak kasi kat madam. ingatkan kumpulan kami je. kumpulan laen pon buat jugak. so madam dapat 4 burger. mcm mana nak habiskan suka hati madam la. HAHA semoga kenyang ! LOL

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment