Tuesday, 25 October 2011

seronok jawab ADDMATH :)

hari ni hari yang aku tunggu tunggu kan ! HAHA hari ni ade exam addmath. subjek favorite aku ! walaupon selalu tak lulus kan. HAHA tapi takpe. aku akan pastikan SPM nanti, addmath tak akan rosakkan result aku. aku tak taget dapat A pon. C je kot ? HAHA orang laen dah lama rasa nikmat perasaan yang boleh jawab soalan addmath. kertas aku penoh tadi. tapi, ...... HAHA aku cek tadi, setiap soalan yang aku buat memang ada yang salah la. tapi tajuk SOLUTION OF TRIANGLE aku dapat fullmark ! ALHAMDULILLAH ! yang aku sedih, tajuk VECTOR yang aku duk impikan tuk dapat fullmark tu lah yang .... hurm. takpe. aku bersyukur dengan ape yang aku dapat. bukan senang. HAHA alhamdulillah ! :)

_______________________________

tolong klik link di bawah ye ?

http://says.my/anispauzai/petronas-deepavali

http://says.my/anispauzai/spm

http://says.my/anispauzai/buddy-up-3

http://says.my/anispauzai/mat-tune-googletune


Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment