Friday, 21 October 2011

semoga berbahagia :')

nak tau satu cerita sedih tak ? sedih dan sedikit sadis lah bagi aku. hurm. masa aku form one dulu, masa sekolah kat SMKAKA, aku ade minta kat sorang mamat nih. aku bagi nickname kat dia LP. masa aku form 1, dia form 4. aku minat dia, bukan minat macam orang lain. minat GILA ! FANATIK ! macam aku gila ngan KPOP. tapi lebih lagi dari itu. masa from 3, aku sudah boleh lupakan dia. sebab dia dah takde kat sekolah tu kan. aku pon pindah lah. masok SMKTIZ yang aku tengah stay sekarang nih. lagi pon, dia dah ada aweks ! boleh tahan la. mase tahu diaa ade aweks, tuhan je tahu camne perasaan aku. sedih doe. petang tadi, lepas tusyen addmath, aku pegi celeb bfday pak sdare aku kat sebebrang. pantai teluk lipat. enjoy punye enjoy, sampai lah nak dekat maghrib, aku ngan famly aku siap siap nak balik. tengah tengah kemas, ade satu motor lalu. motor ape entah. yang aku tahu motor lame la. plate TW ! tengok orang yang bawak tu, rupanya LP. pastu kat belakang ade sorang pompuan. tetibe je aku takde mood. aku bersyukur sangat sebab boleh tengok dia. dah lama aku tak nampak dia. so, tadi rezeki la tu kot. aku tak sempat tengok pompuan tu. tapi, tengok macam diaorg mcm dah kawen. terluka semacam jek hati aku neh ! tapi takpe lah. dah bukan jodoh aku. aku doakan dia kekal sampai jinjang pelamin. amin ! semoga berbahagia :'). walaopon terluka, nak buat macam mane kan. terima kasih.

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment