Thursday, 20 October 2011

SAYS.MY sangat membantu ! terima kaseh :)

aku baru start guna SAYS.MY kelmarin dulu. 2 hari lepas la. SAYS ni x mcm Nuffnang. susah nak naik earnings. kadang kadang putus ase nak teruskan dengan nuffnang nih. terima kaseh dekat seorang gadis ni yang telah memperkenalkan SAYS.MY kat aku. bukan kat aku la. dye share link blog dye pasal SAYS.MY ni. aku yang gila kan duit ape lagi. sign up la. sekarang earnings aku baru je RM2.20. tak macam nuffnang. dah 2 bulan aku daftar, tapi still RM0.25. x berbaloi la kan. kalau SAYS.MY ni, baru 2 hari aku daftar dah ade RM2.20. walaupon sikit, ade la jugak hasil kan. so, aku sangat seronak lah ! HAHA berbaloi lah dengan usaha aku yang share link link yang patut aku share kan. hihi. alhamdulillah !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment