Thursday, 13 October 2011

nak masok HOSTELL ke tidak ?

hostel or HELL ? hurm. sudah 2 tahun lebih aku rasa macam mana duduk kat hostel. terkongkong je ! tapi best sebab ada kawankawan je. yang tak best, makanan tak sedap. tak selesa. bukan nak kata aku ni sombong, tapi aku dah lalui semua tu. lagi pon sepanjang aku duk hostel, kalau pegi skolah mesti mengantok time belajar. tapi, aku bukan masok masa sekolah, masa cuti nak SPM ni. senang sikit nak study. ada kawankawan yang boleh bantu. nak dapat soalan spot pon senang. kalau duduk kat umah, x tau nak study dengan sape. nak tanya sape. so, aku amek keputusan aku nak masuk hostel. semua member aku nak masok. tapi, hurm. aku tak tahula. !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment