Monday, 17 October 2011

merajok lagi !

today my class supposed to have an extra class dengan madam raihan. lepas habis waktu pnp kat sekolah, terus sambung dengan kelas BI tu. masa last tadi, masa BM. well, madam ni memang punctual kalau bab bab masa ni.selalu tepat pada masa. dia tu benci menunggu. *i think ?. masa tu kami masok lambat kelas dia. then, dye terus kunci pintu. x bagi masok kelas dia. so, merajok lah ! kadang kadang naik menyampah jugak. tadi, cikgu BM lepas lewat. dia dah tunggu dekat bilik kuliah 1. x sampai sepuluh minit. pastu, nampak kereta dia keluar dari kawasan sekolah. dia pesan kat budak kelas lain, kelas dia cancel. reasons ? kami masok lambat. dia buat macam itu salah kami. padahal cikgu BM yang lepas lambat ! ape laaa ! makin nak spm makin teruk perangai merajuk dia ni. ! eeeeih ! geram la macam ni. stop la dengan perangai yang suka merajuk tuh ! kalau merajuk senang nak pujuk, takpe la. ni merajuk, kalau orang nak pujuk, kena tunggu kucing bertanduk dulu baru okay ! nanti cerita pulak kat cikgu laen. mengadu sebab kami lambat. padahal bukan salah kami pon. cuba belajar untuk jadi seorang penyabar ! kalau macam ni lah gaya madam. haduss ! susah ! susah ! okay ! tutup cerita !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment