Thursday, 13 October 2011

malu lah weh ! errr jemput datang ye ? HAHA

esok rumah aku ada makan makan sikit. bak kata orang rumah terbuka la ni. HAHA hey hey hey ! biar la Syawal dah lepas pon. ade aku kesah ? HAHA so, task aku hari ni pegi rumah ke rumah nak jemput datang umah esok. maka, pergi la aku ke rumah rumah yang aku berkenan. HAHA ceywahh ! konon ! aku pegi rumah yang mak aku suruh je sebenarnya. pusing pusing satu taman, sudah settle hantar kad (kertas A4 je pon). dalam pusing pusing tu macam macam yang jadik. bengang tahap melampau ! dalam satu rumah tu, ade la sepuluh kali aku beri salam. ni anak tekak ni, nak keluar kalau boleh ! HAHA pastu, yang menganjing nye, ade lah satu rumah ni, aku dah bagi salam, pastu aku nampak mcm ade tangan kat motor, bergerak gerak. tengah repair motor. aku punye la bengang. dah bagi salam 5 kali kuat kuat tahap gaban, dia still x dengar. duk baiki motor die tu. aku pon pasrah aje la. teruskan memberi salam. dan dia pon berdiri, tappi bukan sebab dengar aku bagi salam, sebab lain kot. aku YAKIN ! HAHA dye pon p pakai baju, pastu dtg kat aku. mak dye pon bukak tingkap tegur aku. tu anok cikgu Pauzi kan ? ehem ehem. koreksyeng sikit. cg Pauzai ye. HAHA so, aku bagi la kad. tangan terketar ketar mcm siak je. konon nervous. nervous la sangat kan ? kan ? HAHA pastu aku pegi umah sebela dye and sebelah satu lagi. KAH KAH KAH. yang ni dah dekat 2o kali aku bagi salam. aku pon dengar orang jawab. Waalaikumussalam !!! 5 minit aku tunggu dia keluar, tak keluar2. aku pon despair la. redho dengan ketentuan-Nya ! HAHAHA aku pon balik ah ! p umah kawan aku ! so, esok tunggu pukul 3 ya ? and then, serang la rumah ku ! hehe !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment