Sunday, 23 October 2011

lappy mad said bagi ??

kelmarin, abah aku pegi terengganu. dia dengan kawan kawan dia la. sebab nak jumpa menteri besar mat said. mad said nak bagi bagi laptop kat guru guru cemerlang. abah aku pon terlibat la. dia pon dapat la lappy satu. jenis Top It. mase dia balek petang smalam, aku nampak la dia pegang kotak laptop tu. dia terus masok bilik. letih la kot. balik maghrib pulak. pastu, dia charge la lappy tu kat ruang tamu bawah. dia pon macam tak berminat je. macam ? macam ? entah la. dia biarkan camtu je. aku pon balek sekolah tadi, aku bukak ar. HAHAHA patot la abah macam nak taknak je. lappy chantekk ! berkilat ! ade webcam bagai ! bukak bukak lappy tu guna program Windows XP ! ape kes ? student sekolah menengah pon dapat notebook guna Window Seven. ni bagi laptop kat cikgu yang Window XP. ape kelass ni MB ? kalau saya pon tak setuju ! bukan sombong. tapi, tak sedap la kan. student guna yang high class dari cikgu. cikgu dengan student beza langit ngan bumi. takde maknenye la Dato' Mad Said wehhh ! =='

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment