Sunday, 16 October 2011

lama x update.

sudah beberapa hari aku x sentuh ini blog. sibuk ngan majlis makan makan la. sampai cuti dua hari pon x rasa macam cuti. angkut barang tu, angkut barang ini. letih wooo. keje skolah sikit pon x usik ! haiyow ! rase mcm x mau sekolah dah. letih tahap gaban. tu baru aku. x mak aku lagi. kompom kompom la lagi letih dari aku coz nak layan tetamu tetamu kan. tapi aku pon puas hati la, kawan kawan yang aku jemput ramai yang datang. tetapi, aku ni terasa jugak lah ! kawan kawan aku yang tak hadir. sekurang kurangnya msg la aku kalau x nak datang. ni aku je yg excited msg korang. last2 x dtg gak. sokay, laen kali kalau ade event aku x ajak korang dah. kalau nak dtg, dtg je. x perlu aku jemput. senang kan ? HAHA okay ! tutup cerita !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment