Wednesday, 26 October 2011

kawan kawan FACEBOOK ku, sila baca :)

HEY ! SAYA NAK BUAT PENGUMUMAN NI !

anda yang baca post ni mesti semuanya kawan kawan saya kat dalam facebook kan ? ada sebab mengapa saya menyuruh anda membaca entry ini.
saya online melalui phone. so, saya sering update status saya. bukan status facebook je, status twitter pon macam tu. walaupon status twitter, status twitter tu akan masok kot facebook saya dan akan keluar di news feed anda. so, minta bersabar la pada yang tak suka baca status status aku tu. kadang kadang status aku pasal KPOP, kadang kadang ade pasal maki hamun orang. TETAPI ! bagi sesiapa yang tak suka tu, anda boleh la remove saya. saya tak kesah. saya faham perasaan anda. tapi annoying la sikit. HAHA gurau je. remove la. remove. saya tak kesah. tak marah pon. janganlah komen pulak macam -:

  • haishhh. banyaknye status.
lepas tu buat smiley mengeluh bagai. tak suke lah ! kalau tak suke remove je la. jangan la banyak songeh pulak.

okay ? senangkan ! hihi.

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment