Friday, 23 September 2011

bukan sombong. tapi TAKOT + MALU lah.

HAHA contact lam SKYPE aku dah ramai. tapi semua aku tak kenal ! aku maen ADD je ikut suke hati aku. lepas tu mule la diaorg call aku x jawab ! alaaa. aku malu la. aku takot ! huxhux ! bukannye aku sombong. aku just malu nak face to face : heart to heart : HAHA ceywahhh ! so, aku juz biarkan ajela orang tu call. nk pick up, malu. so, biar aje. kalau aku angkat, nanti tergagap gagap. pastu terkencing ? maybe ? HAHA aku kat alam maya je nampak mcm steady, cool or laen laen r ngan strangers. tapi bila dah jumpa, senyap senyap dan senyap. HAHA ehh, tapi aku bukan hipokrit okay ? sory sikit ! ^________^



Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment