Wednesday, 7 September 2011

bukan salah kami. tapi just salah faham !

madam. ! please ! ni bukan salah kami. yes ! kami tau. your patient ade limit jugak ! tapi, ape salah kami ? kami bukan x nak masok kelas mase tu ! niat kami baik ! selepas assembly mase tu ade taklimat guru kan. pastu bilik BI plak terkunci. kami ingat mesti miss ade dekat taklimat guru tu. kami pon duduk ar kat longkang tggu madam. tapi, dalam skelpip mate je, tengok madam dah ade kat atas sane. tibe tibe je madam cakap jangan naik kat atas. ape ni ? kami juz tggu madam je ! tolong ar faham ! jangan duk fikir nak merajok je. nak tukar kelas je. dah brape kali kami mtak maaf. tapi madam wat derkk je kan. eeeeii. tolong la. SEDANGKAN NABI MUHAMMAD MEMAAFKAN UMATNYA. apetah lagi kita ni sebagai manusia biasa je. at least tanye la elok. kite boleh discuss and settle problem ni elok elok. memang membazir je buat kad untuk madam. buang duit je. ingat dakwat tu murah ke ? appreciate la sikit !!!! nasib ade madam hong tadi tu tau. dye plak yg smngat. madam kan guru kelas. mane tanggungjawab madam ? party ni kami je yg urus. fine ! nak tukar kelas kan ? x nak mengajar kami kan. xpe. xpe. kalau tu yg madam rase elok. SILAKAN. saya x kesah. trimas atas segala ilmu yg madam bagi slame ni. kami akan buktikan, ape yg madam ingat pasal kelas kami tu adalah fitnah semata mata ! oke ? kami jugak boleh berjaya tanpa madam. dan terima kaseh sekali lagi. selamat tinggal madam

Photobucket
timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment