Saturday, 20 August 2011

jatuh hati lagi ! lagi lagi ku jatuh hati ! LOL







ni maknae Block B ! P.O nickname dye ! full name dye Pyo blablabla. something like dat la. aku x ingt ah. HAHA 1st time lam idop aku jumpe rapper yang CUTE @ KYEOPTA @ KAWAII mcm dye nih. rapper sepatotnye cool r mcm Junhyung tu. tapi dye ni CUTE and gilagila telah membuatkan aku jatuh hati padanya ! ewaaahh. konon ! HAHA name dye pon mcm name someone yang aku penah minat dulu la. tapi sekarang x lagi. sudah bukak buku baru. sudah bukak blog baru. HAHA dye pon sudah berpunya sekarang. so xde jodoh la tu. HAHA *kalau dye xde awek pon mcm dye syiok kat aku. LOL
timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment