Saturday, 20 August 2011

fuhh. AKHIRNYA !!!!!

hampir 4 jam aku duk update blog ni ! blog baru la kate kan. blog dulu ade takleh login. cobaan !!! aiyakkk. ! terkezutt ah. blog ni aku update sorangsorang takde sape pon yang tolon. so HAPPY gila bhai ! HAHA aku pon x taw nak post ape ni. ni duk merapu kat sini. kebosanan melanda. tu lah. tak pegi skolah sangat ! hurm. kalau aku pegi pon takde gune gak. orang duk exam BIO. aku mane amek paper yg mengarot tu. HAHAHA gurau je. so, kalau aku pegi pon takde ape gak yang aku boleh buat. mesti cikgu nak bagi markah exam trial. malas la aku ! yang aku excited gila nak tahu semuanya aku dah tahu tahu ? HAHA. aku just dapat 1 A je. aku skor 3A sebenarnye. dahtu takde rezeki nak buat mcm mane ? haiyya ! BM ngan BI aku B. dulu BM aku D ! mcm gila je naik. mendadak terusss ! aku pon suka la. tapi aku lebih prefer tuk dapat lebih dari itu. math aku je yg A. subjek yang dalam hidop aku mase masok sekolah menengah tak penah dapat A tibe tbe je dapat. berkat Cg Tusyen aku la ni. cikgu Lan tu hah ! kalau boleh bagi hadiah sumpah aku bagi. ni takde duet la nak beli. sooo,,, hehehe ! oke la. tata ! annyong !
timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment