Saturday, 27 August 2011

better UNFOLLOW aku sekarang =='



tengok cbox aku kat tepi tu hah. beberapa manusia tidak puas hati atas post post yang di post oleh aku. pasal hack tu lah ! sekali lagi diingatkan bahawa KALAU AKU TAK SUKA MEMANG AKU TAK SUKA. nak suruh aku rilex pon dah memang aku x boleh. ! so, sesuka hati kau panggil aku ayam, ape kes ? hurm. memang tiada penyesalan walaupon sedikit aku block kau kat facebook. tapi amat menyesal mengenali diri kau yang entah pape tu. ! so, better kau UNFOLLOW blog aku balek. aku x ade friend yang jenis mcm nih tau. buat menyemak je. menyakitkan hati je. sekali aku saket hati kat kau, sampai bila bila aku x kan tengok kau lagi ! so, terima kasih atas segala kutukan yang diberikan. aku terima seadanya, tapi diulang sekali lagi, aku bukan ayam yang seperti kau cakap tu. sekurang kurangnya aku tau mane baek mane buruk. HACKED FACEBOOK ORANG TU BERDOSA TAU TAK BODOH ? so, kau muahasabah diri kau dulu sebelom suruh aku muhasabah diri aku. aku x mahu sambung tulis entry mcm ni. buat aku membare je malam malam bute nih ! so, terima kaseh atas nasehat anda yang langsung tiada faedahnya tu. ASSALAMUALAIKUM. GOODBYE. !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment