Thursday, 25 August 2011

Hacker anywhere la konon ? fuck you !

jantan nih takde maruah ! CIBAI ! PUKIMAK ! ko ni kan. time posepose ni la ko nak aku tambah dose kan. aku doa kau tak sempat nak raya. mampus kene gilis lori ! go to hell la bangang ! SHIT ! FUCK YOU STUPID ! hacker anywhere la tu konon ? babi kau ! ko ingat ko hacker aku takot ? eh bangang ! aku boleh buat fb laen la. tengok muke ko pon aku dah naek menyampah. pantang betol aku orang nak cari pasal. ape masalah kau ? dah la hodoh ! bodoh ! kurus kering. muke macam babi la kau ni. ! ape ? ko ingat ko pakai topi handsome la konon ? HOT GILA KAU BHAI PAKAI TOPI MACAM TU. TIP TOP GILA ! kasehan mak bapak kau ade anak macam kau. memberatkan bumi je ! eeeeii. fed up gila aku ngan mamat x sedar diri mcm kau ! harap ni tmpat umum je aku nak sumpah seranah kau bagai. kalau aku ade depan kau, dh lame ko punye brang aku kasi hanjing tau ? aku asid asid kan muke kau. bukan kau je x sempat raye. dengan famly2 ko aku wish x sempat raye ! dah gatal miang sangat ke tangan tu nak hacked fb orang ? hacked la fb makwe ko ke. adek bradek ko ke. eh. ko ade makwe ke ? orang tengok muke kau pon dah nak muntah ! SE SIAL SIAL MANUSIA ADALAH KAU ! SE SIAL SIAL MAK BAPAK ADALAH MAK BAPAK KAU SEBAB LAHIRKAN MANUSIA MACAM KAU ! jamngan bergurau bodoh ngan aku eh. x pasal2 aku bomohkan kau. bia mampus cepat ! babi !!! hilang pahale pose aku. ko kalu nak buat jahat ni, x payah pose la. x payah smbahyang la. eeeeeeeeeeeeii ! sial. sial !!! !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment